Scroll naar beneden voor alle menu's.
Gelieve allergieën op voorhand te melden bij uw reservatie aub.
Deze menu's worden geserveerd op vrijdag- en zaterdagavond en op zondagmiddag, liefst na reservatie.
Op zaterdagmiddag vanaf 25 personen.
Alle voorwaarden vindt u hier.
3 amuses volgens creatie van de chef
***
Grietfilet – zalf van pompoen
Carpaccio van zwaardvis – passievrucht
In filo gebakken brie – honing
***
Gebakken wijting – boschampignons - risotto
Ibericohaasje– porto bello – kroketjes
Filet mignon of filet pur (+ €7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes
***
Irish coffee
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Merveilleux van koffie & speculoos
€ 59,50 per persoon
4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.
Afwijken van menu kan mits opleg
_______________________________________________________________
3 amuses volgens creatie van de chef
***
Pasta Vongole – pulpo & chorizo
Wildterinne – brioche - vijgencompot
Haasje van leng – witte wijn saus - kruidenolie
***
Zeeduivel in filo – mousse van gerookte zalm - duchesse
Filet van rendier– kastanjesaus – huisgemaakte rostie
Filet mignon of filet pur (€ +7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes
***
Irish coffee
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Monchou met witte chocolade en passievrucht
€ 59,50 per persoon
4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.
Afwijken van menu kan mits opleg
_______________________________________________________________
Gelieve allergieën op voorhand te melden bij uw reservatie aub.
Deze menu's worden geserveerd op vrijdag- en zaterdagavond en op zondagmiddag, liefst na reservatie.
Op zaterdagmiddag vanaf 25 personen.
Alle voorwaarden vindt u hier.