logo

Scroll naar beneden voor alle menu's.

All-in menu november en december

Fingerfood als starter
 
3 amuses volgens creatie van de chef
 
 
 
Gebakken cocquilles - pastinaak (+ 4 €)
 
Bladerdeegje - brie - honing
 
Wildpastei – gecarameliseerde appel - bloedworst
 
 
 
Gegrilde tonijn – salsa van tomaat – pasta
 
Hertekalffilet – spruitjes – gratin aardappelen
 
Filet mignon of filet pur (+ 5 €) “peper of champignons” – rauwkost – frietjes
 
 
 
Irish coffee 
 
Vanille ijs – verse chocoladesaus - slagroom
 
Tatin taart – vanille ijs
 
 
55,00 €/pp
 
4 x wijn of andere drank en waterinbegrepen tijdens menu
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend
            Afwijken van menu kan mits opleg  
 

All-in menu januari en februari '23

 
 
Fingerfood als starter
3 amuses volgens creatie van de chef
 
 
Garnaalkroketjes met panko –  Brugse grijze – citroenmayonaise
 
Tongrol – krabmousse – room – fijne prei
 
Gerookte Holstein – salade – peer & gefruite ui
 
 
Traag gegaarde konijnerug – Rodenbach – oesterzwam
 
Op vel gebakken zalmfilet – erwtenstoemp – mousseline
 
Filet mignon of filet pur (+5 €) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes 
 
 
Irish coffee 
 
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
 
Warme taart appel/peer/amandel – nougatijs
 
 
57,50 €/pp 
 
4 x wijn of andere drank en water 
inbegrepen tijdens menu 
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend,
Afwijken van menu kan mits opleg
 

All-in menu maart en april '23

Fingerfood als starter
3 amuses volgens creatie van de chef
 
 
Asperges  –  Vlaams – tuinkruiden
 
Zeewolffilet – peterseliekorst – Champagnesaus
 
Scampi – lookboter
 
 
Zeebaars – beignet van gourget/feta – aardappelmousseline
 
Filet van lam – dragon – groene asperges – gratin aardappelen
 
Filet mignon of filet pur (+5 €) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes 
 
 
Irish coffee 
 
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
 
Glaasje tiramisu/stroopwafeltjes – chocolade krokantje
 
 
57,50 €/pp 
4 x wijn of andere drank en water 
inbegrepen tijdens menu 
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend,
Afwijken van menu kan mits opleg
 

All-in menu mei en juni '23

Fingerfood als starter
3 amuses volgens creatie van de chef
 
 
Carpaccio blauw/wit –  Krokantje parmezaan
 
Ravioli – champignons/krab – basilicum
 
Terrine van zalm-cocquille-tuinkruiden 
 
 
Paling in het groen– kasteel aardappelen
 
Secreto – lenteuitjes – spekkroketjes
 
Filet mignon of filet pur (+5 €) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes 
 
 
Irish coffee 
 
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
 
Citroentaart – munt
 
 
57,50 €/pp 
4 x wijn of andere drank en water 
inbegrepen tijdens menu 
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend,
Afwijken van menu kan mits opleg
 
Alle voorwaardenvindt u hier.
 
Deze menu's worden geserveerd op vrijdag- en zaterdag avond en op zondagmiddag, liefst na reservatie.