logo

Scroll naar beneden voor alle menu's.

Gelieve allegieën op voorhand te melden aub

All-in menu mei en juni '23

Fingerfood als starter
3 amuses volgens creatie van de chef
 
 
Carpaccio blauw/wit –  Krokantje parmezaan
Ravioli – champignons/krab – basilicum
Terrine van zalm-cocquille-tuinkruiden 
 
 
Paling in het groen– kasteel aardappelen
Secreto – lenteuitjes – spekkroketjes
Filet mignon of filet pur (+5 €) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes 
 
 
Irish coffee 
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Citroentaart – munt
 
 
57,50 €/pp 
4 x wijn of andere drank en water 
inbegrepen tijdens menu 
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend,
Afwijken van menu kan mits opleg
 

All-in menu juli en augustus '23

Fingerfood als starter
3 amuses volgens creatie van de chef
 
 
Gemarineerde zalm –  mousse van paling
Vitello tonato
Gegrilde halloumi – salsa van paprika
 
 
Steak tartaar– zomersalade - frietjes
Slibtongetjes – salade – frietjes
Filet mignon of filet pur (+5 €) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes 
 
 
Irish coffee 
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Vanille ijs – aardbeien
 
57,50 €/pp 
4 x wijn of andere drank en water 
inbegrepen tijdens menu 
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend,
Afwijken van menu kan mits opleg
 

All-in menu september en oktober '23

Fingerfood als starter
3 amuses volgens creatie van de chef
 
 
Mousse van foie gras– appel & peperkoek (3 € opleg )
Gerookte mozzarella– honing & nootjes
Carpaccio van kabeljauw & tomaat – gedroogde italiaanse ham 
 
 
Pladijsfilet– pastis - knolselder
Stoofpotje van varkenswangetjes – boschampignons – kroketten
Filet mignon of filet pur (+5 €) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes 
 
 
Irish coffee 
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Gepocheerde peer – vijg - amandelijs
 
57,50 €/pp 
4 x wijn of andere drank en water 
inbegrepen tijdens menu 
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend,
Afwijken van menu kan mits opleg
 

All-in menu november en december '23

Fingerfood als starter
3 amuses volgens creatie van de chef
 
 
Wildpastei –  rode uien confituur – vijg 
Gebakken coquilles – knolselderzalf – frietjes van spek
Kabeljauw – garnaaltjes – karnemelkstampers
 
 
Gebakken roggevleugel– botersaus – groene kruiden
Filet van hertekalf – groentetorentje – gratin aardappelen
Filet mignon of filet pur (+5 €) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes 
 
 
Irish coffee 
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Crème brûlée
 
57,50 €/pp 
4 x wijn of andere drank en water 
inbegrepen tijdens menu 
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend,
Afwijken van menu kan mits opleg
 
Alle voorwaarden vindt u hier.
 
Deze menu's worden geserveerd op vrijdag- en zaterdag avond en op zondagmiddag, liefst na reservatie.