Scroll naar beneden voor alle menu's.
Deze menu's worden geserveerd op vrijdag- en zaterdag avond en op zondagmiddag, liefst na reservatie.
All-in menu mei & juni '24
3 amuses volgens creatie van de chef
***
Gerookte Holstein - frietjes van raapjes
Scharrolletjes - Nantua saus - Brugse grijze
Tartaar van zeebaars - limoen - avocado
***
Tarbot - groene asperges - dauphine aardappelen (+ 7 supplement)
Lamskroon - andijvie & boontjes - gratin aardappelen
Filet mignon of filet pur (+ € 7) “peper of champignon” - rauwkost - frietjes
***
Irish coffee
Dame blanche - verse chocoladesaus - slagroom
Carpaccio van ananas - ijs gezouten caramel
€ 59,50 / pp
4 x wijn of andere drank en water inbegrepen tijdens menu
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend
Afwijken van menu kan mits opleg
All-in menu juli – augustus '24
Jaarlijks verlof van 1 t.e.m. 15 augustus (16 augustus geen dagschotel, enkel s' avonds open
3 amuses volgens creatie van de chef
***
Mergpijp – oester in champagnesaus
Gegrilde gamba’s - look
Zalmfilet op zoutsteen – hollandaisesaus
***
Traag gegaarde eendenborst– honing & sinaas - krieltjes
Sliptongen in botersaus – salade – frietjes
Filet mignon of filet pur (+7 €) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes
***
Irish coffee
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Tiramisu van aardbeien – aardbeien ijs
€ 59,50 / pp
4 x wijn of andere drank en water
inbegrepen tijdens menu
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend,
Afwijken van menu kan mits opleg
All-in menu september & oktober '24
3 amuses volgens creatie van de chef
***
Warme brie – ruccola & nootjes
Gebakken lotte– venkel
Kroketje van rivierkreeftjes – citrusmayonaise – gekleurde tomaten
***
Kort gebakken tonijn– ratatouille – tagliatelli (+ 4 € )
Kalfmedaillon – witloftaart – kroketten
Filet mignon of filet pur (+7 €) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes
***
Irish coffee
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Chocolade biscuit – vleugje caramel
€ 59,50 / pp
4 x wijn of andere drank en water
inbegrepen tijdens menu
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend,
Afwijken van menu kan mits opleg
All-in menu november & december '24
3 amuses volgens creatie van de chef
***
Escargots – lookboter – kaaskoek
Coppa van everzwijn – notensalade
Pladijsfilet – structuur van gourget – witte wijn saus
***
Wilde eend filet – boschampignons - soezenballetjes
Filet van griet– bickykorst – winterpeen – duchesse aardappelen (opleg naargelang dagprijs)
Filet mignon of filet pur (+7 €) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes
***
Irish coffee
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Gefrituurde filo van banaan – chocolademousse - likeur shotje
€ 59,50 / pp
4 x wijn of andere drank en water
inbegrepen tijdens menu
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend,
Afwijken van menu kan mits opleg
Gelieve allergieën op voorhand te melden bij reservatie.
Alle voorwaarden vindt u hier.