Meerkeuze All-in menu
Voor de maanden januari, februari en maart 2018
Kirr –Porto – Martini – Cava met een wachtbordje
-
Brie in een filobeursje met honing, rucola en nootjes
Pladijsfilet Noillyprat (met anijs)
Op het vel gebakken heilbot met een limoensausje, sjalot & peterselie
Gebakken St. Jacobsoesters met maltaisesaus (+4 €)
-
Tournedos of filet pure (+5 €) “peper”, rauwkost en frietjes
Kabeljauwhaasje met fijne groenten & krielaardappeltjes
Picanha van kalf met Rodenbach, gekarameliseerd witlof en gratin aardappelen
Hertfilet met ragout van champigon, spruitjes & polenta (+7 €)
-
Koffie of Irish coffee of dame blanche of
Panna cotta met vijgen en peperkoek of
Taartje banaan-chocolade met bananenijs
50 €/pp
4 x wijn of andere drank en water inbegrepen tijdens menu.
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.
Afwijken van menu kan mits opleg.
Voor de maanden april, mei en juni 2018
Kirr –Porto – Martini – Cava met een wachtbordje
-
Gegrilde pollakfilet met dilleroom
Lauw gepocheerd eitje met Ibericoham, spinazie & mousselineschuim
Filet van zalm op een zoutsteen met tomatensalsa
Asperges op z’n Vlaams (+2 €)
-
Tournedos of filet pure (+5 €) “champignons ”, rauwkost en frietjes
Gelakte hondshaai met bloemkoolzalf en kriels
Gegrild lamsheupje met ratatouille & pomme pont neuf
Boerderijkip met ganzelever en spek overgoten met een sausje van Ename, lentegroentjes & krielaardappeltjes (+ 2 €)
-
Koffie of Irish coffee of dame blanche of
Citroentaartje met meringue of
Vanilleijs met rode vruchten en munt
50 €/pp
4 x wijn of andere drank en water inbegrepen tijdens menu.
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.
Afwijken van menu kan mits opleg.