Fingerfood als starter
3 amuses volgens creatie van de chef
Carpaccio blauw/wit – Krokantje parmezaan
Ravioli – champignons/krab – basilicum
Terrine van zalm-cocquille-tuinkruiden
Paling in het groen– kasteel aardappelen
Secreto – lenteuitjes – spekkroketjes
Filet mignon of filet pur (+5 €) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes
Irish coffee
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Citroentaart – munt
57,50 €/pp
4 x wijn of andere drank en water
inbegrepen tijdens menu
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend,
Afwijken van menu kan mits opleg
All-in menu juli en augustus '23
Fingerfood als starter
3 amuses volgens creatie van de chef
Gemarineerde zalm – mousse van paling
Vitello tonato
Gegrilde halloumi – salsa van paprika
Steak tartaar– zomersalade - frietjes
Slibtongetjes – salade – frietjes
Filet mignon of filet pur (+5 €) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes
Irish coffee
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Vanille ijs – aardbeien
57,50 €/pp
4 x wijn of andere drank en water
inbegrepen tijdens menu
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend,
Afwijken van menu kan mits opleg
All-in menu september en oktober '23
Fingerfood als starter
3 amuses volgens creatie van de chef
Mousse van foie gras– appel & peperkoek (3 € opleg )
Gerookte mozzarella– honing & nootjes
Carpaccio van kabeljauw & tomaat – gedroogde italiaanse ham
Pladijsfilet– pastis - knolselder
Stoofpotje van varkenswangetjes – boschampignons – kroketten
Filet mignon of filet pur (+5 €) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes
Irish coffee
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Gepocheerde peer – vijg - amandelijs
57,50 €/pp
4 x wijn of andere drank en water
inbegrepen tijdens menu
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend,
Afwijken van menu kan mits opleg
All-in menu november en december '23
Fingerfood als starter
3 amuses volgens creatie van de chef
Wildpastei – rode uien confituur – vijg
Gebakken coquilles – knolselderzalf – frietjes van spek
Kabeljauw – garnaaltjes – karnemelkstampers
Gebakken roggevleugel– botersaus – groene kruiden
Filet van hertekalf – groentetorentje – gratin aardappelen
Filet mignon of filet pur (+5 €) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes
Irish coffee
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Crème brûlée
57,50 €/pp
4 x wijn of andere drank en water
inbegrepen tijdens menu
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend,
Afwijken van menu kan mits opleg
Deze menu's worden geserveerd op vrijdag- en zaterdag avond en op zondagmiddag, liefst na reservatie.