logo

Meerkeuze All-in menu

 

Voor de maanden april, mei & juni 2019

(van 5/4 tot en met 2/7)
 
Kirr –Porto – Martini – Cava met een wachtbordje
 
-
                    
Vitello tonato 
 
Thaise salade met curry en scampi
 
Carpaccio van gerookte tonijn en notensalade (+2 €)
 
Asperges op z’n Vlaams (+2 €)
 
-
 
Tournedos of filet pure (+5 €) “champignons ”, rauwkost en frietjes
 
Lotte met aardappelmousseline, kreeftenjus en Brugse grijze (+ 3 €) *
 
Tagine van lam met lentegroenten en zoete aardappel
 
Iberico lomo met kruidenkorst en jonge spinazie, krieltjes
 
-
 
Koffie of Irish coffee of Dame blanche of 
 
Crème brulée met caramel en gezouten boter of
 
Krokante taart met frambozen
 
* Op het moederdagbuffet wordt dit gerecht vervangen door Noordzeevisvangst
 
55,00 €/pp 
 
4 x wijn of andere drank en water inbegrepen tijdens menu 
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend
Afwijken van menu kan mits opleg
 

Voor de maanden juli, augustus & september 2019

 (van 5/7 tot en met 1/10)
 
Verlof van 29/7 tot en met 15/8, geen dagschotel op 16/8
 
Kirr –Porto – Martini – Cava met een wachtbordje
 
-
 
In basilicum gemarineerde zalm 
 
Grietfilet “Veronique” (+3 €)
 
Inktvis met lavendel dressing & gebakken inktvis 
 
Slaatje met zacht geitekaasje, appel, rozijntjes en pijnboompitjes
 
-
 
Tournedos of filet pure (+5 €) “béarnaise”, rauwkost en frietjes
 
 Kalfribeye met chorizo crème en kriels
 
 Jonge kabeljauw (skrei)  in pankojasje met geplette aardappel en groentenslierten
 
Haasje van Duke of Berkshire met pickels en frietjes
 
-
 
Koffie of Irish coffee of dame blanche of
 
Jubileumkers ‘classic’ of
 
Amandel gebakje
 
                                                                           
55,00 €/pp
 
4 x wijn of andere drank en water inbegrepen tijdens menu
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend, 
afwijken van menu kan mits opleg.