All-in menu september en oktober '23
Fingerfood als starter
3 amuses volgens creatie van de chef
Mousse van foie gras– appel & peperkoek (3 € opleg )
Gerookte mozzarella– honing & nootjes
Carpaccio van kabeljauw & tomaat – gedroogde italiaanse ham
Pladijsfilet– pastis - knolselder
Stoofpotje van varkenswangetjes – boschampignons – kroketten
Filet mignon of filet pur (+5 €) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes
Irish coffee
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Gepocheerde peer – vijg - amandelijs
57,50 €/pp
4 x wijn of andere drank en water
inbegrepen tijdens menu
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend,
Afwijken van menu kan mits opleg
All-in menu november en december '23
Fingerfood als starter
3 amuses volgens creatie van de chef
Wildpastei – rode uien confituur – vijg
Gebakken coquilles – knolselderzalf – frietjes van spek
Kabeljauw – garnaaltjes – karnemelkstampers
Gebakken roggevleugel– botersaus – groene kruiden
Filet van hertekalf – groentetorentje – gratin aardappelen
Filet mignon of filet pur (+5 €) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes
Irish coffee
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Crème brûlée
57,50 €/pp
4 x wijn of andere drank en water
inbegrepen tijdens menu
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend,
Afwijken van menu kan mits opleg
All-in menu januari & februari '24
Fingerfood als starter
3 amuses volgens creatie van de chef
Gerookte eendeborst – Chutney van mango
Kroketjes van coquilles - kreeftendip - ruccola
Grietfilet – thaise roomsaus
Heek haasje met amandelkorst– knolselder
Filet van rendier – spek/zilveruitjes – soezenkroketjes
Filet mignon of filet pur (+7 €) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes
Irish coffee
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
Tatin taart– pistache ijs
59,50 €/pp
4 x wijn of andere drank en water
inbegrepen tijdens menu
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend,
Afwijken van menu kan mits opleg
Deze menu's worden geserveerd op vrijdag- en zaterdag avond en op zondagmiddag, liefst na reservatie.