logo

Meerkeuze All-in menu

 

Voor de maanden januari, februari en maart 2018

 
Kirr –Porto – Martini – Cava met een wachtbordje
 
-
 
Brie in een filobeursje met honing, rucola en nootjes
 
Pladijsfilet Noillyprat (met anijs)
 
Op het vel gebakken heilbot met een limoensausje, sjalot & peterselie
 
Gebakken St. Jacobsoesters met maltaisesaus (+4 €)
 
-
 
Tournedos of filet pure (+5 €) “peper”, rauwkost en frietjes
 
Kabeljauwhaasje met fijne groenten & krielaardappeltjes
 
Picanha van kalf met Rodenbach, gekarameliseerd witlof en gratin aardappelen
 
Hertfilet met ragout van champigon, spruitjes & polenta (+7 €)
 
-
 
Koffie of Irish coffee of dame blanche of
 
Panna cotta met vijgen en peperkoek of
 
Taartje banaan-chocolade met bananenijs 
 
 
50 €/pp
4 x wijn of andere drank en water inbegrepen tijdens menu.
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.
Afwijken van menu kan mits opleg.
 

Voor de maanden april, mei en juni 2018

 
Kirr –Porto – Martini – Cava met een wachtbordje
 
-
 
Gegrilde pollakfilet met dilleroom
 
Lauw gepocheerd eitje met Ibericoham, spinazie & mousselineschuim
 
Filet van zalm op een zoutsteen met tomatensalsa
 
Asperges op z’n Vlaams (+2 €)
 
-
 
Tournedos of filet pure (+5 €) “champignons ”, rauwkost en frietjes
 
Gelakte hondshaai met bloemkoolzalf en kriels
 
Gegrild lamsheupje met ratatouille & pomme pont neuf
 
Boerderijkip met ganzelever en spek overgoten met een sausje van Ename, lentegroentjes & krielaardappeltjes (+ 2 €)
 
-
 
Koffie of Irish coffee of dame blanche of
 
Citroentaartje met meringue of
 
 Vanilleijs met rode vruchten en munt 
 
 
50 €/pp 
4 x wijn of andere drank en water inbegrepen tijdens menu.
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.
Afwijken van menu kan mits opleg.